Додати відгук

Ми відпочиваємо:

Ми відпочиваємо Дивитися всі

Наші події:

Наші події Детальніше

Філія на Холодній Горі

Додати відгук

Олена і Геннадій

10.12.2021 13:44

Спасибі величезне агенту Ірині Леонідівні та директору Богдані Валентинівні за допомогу в продажу квартири. Усі питання, пов'язані з підготовкою потрібних документів, зокрема й щодо комунальних служб, субсидії, вирішила агентка без нашої участі, це дуже зручно. Угода пройшла швидко, без проблем. Дякуємо за кваліфіковану допомогу!!! Будемо купувати квартиру, обов'язково звернемося!!!

Роман Н.

10.11.2021 20:42

Дуже вдячний АН Город і агенту Ользі за уважність, доброзичливість і високий рівень професіоналізму. Дуже приємно, що є хороші фахівці, які є і порядними людьми! Я і моїм знайомим вже не раз рекомендував, і всі, хто зверталися, завжди залишалися задоволені.

Людмила Василівна

18.09.2021 18:48

Купувала квартиру на Жуковського для сина, не могла довго зважитися на завдаток, але ріелторка Ірина вселила довіру, грамотно оцінила всі за і проти, і ми дуже вдячні їй за цю покупку.

Сім'я Гончарових

12.08.2021 14:05

Хочу висловити подяку і сказати ,що дуже сподобалася робота ріелтора Людмили. Вона реально молодець, дуже відповідальна і завжди на позитиві! так тримати! Особисто нам вона дуже допомогла, спасибі величезне.

Диана

28.07.2021 11:18

Работали с агентом Татьяной и Богданой Валентиновной . Сделки как с покупкой, так и продажей прошли успешно и без проблем. Таня всегда была на связи, оперативно отвечала на вопросы. Удачно подбирала варианты. Так что могу рекомендовать)

Сім'я Коляденків

23.07.2021 21:50

Вирішили продати квартиру, але через складну сімейну ситуацію з великими боргами та арештом. Не знали з чого почати. Нам порадили Ірину в АН Місто на Холодній горі. Дуже професійний підхід, хоча ситуація була, як нам здавалося, дуже важко вирішувана.  Ми не очікували. Рішення приймалися швидко і якісно, нам ніде не довелося бігати, швидко знайшли покупця, закрили всі проблемні питання. Ми залишилися задоволені угодою.

Інна

20.06.2021 16:00

Велике спасибі агенту Тетяні з офісу на Холодній Горі за допомогу. Чесна, порядна, допоможе у вирішенні будь-яких питань в короткі терміни, ми дуже задоволені її роботою! Окрема подяка її директору Богдані за кваліфіковану допомогу у вирішенні юридичних мрментів! Звертайтеся!

Владислав Р.

15.05.2021 12:30

Гарне агенство. Спасибі ріелтору Ганні та її директору за хорошу роботу і професіоналізм. Все виконано було якісно, рекомендую. Дякую вам за допомогу.

Олександр П.

25.03.2021 10:35

Наша сім'я висловлює величезну подяку Наталії з філії на Полтавському шляху, яка змогла швидко і вигідно для нас вирішити питання з продажем квартири в Харкові і з купівлею будинку в ближньому передмісті. Буду всім рекомендувати агентство Город!!!

Олешкін П.М.

10.02.2021 15:42

Хочу подякувати агенту Катерині з філії агентства нерухомості Город на Х. Горі за допомогу в пошуку та купівлі квартири. Дякую за професіоналізм, розуміння, оперативність.

Рекомендую!